Puno puteva vodi ka uspjehu - treba ih samo koristiti!

Da li je saradnja u jednom inovativnom, internacionalnom i dinamičnom preduzeću izazov za Vas? Sa dinamikom i inovacijom pružamo mnogo šansi Vašoj individui. S obzirom da živimo u okruženju u kojem vlada dinamičnost i kompleksnost gdje je tržište u stalnoj promjeni, održavanje visokih etičkih standarda na svim nivoima u organizaciji kroz obavljanje svih vrsta poslova i aktivnosti od bitnog je značaja.
Timski rad, uzajamno poštovanje i razumijevanje, profesionalan odnos prema klijentima i profesionalna radna sredina, predstavljaju osnovu nase poslovne etike.

Oglas

Za prijem novih uposlenika na radno mjesto.
Terenski komercijalista (m/ž) (komercijalista direktne prodaje) za prodaju opreme i usluga iz našeg asortimana.

Od Vas očekujemo:

Izražene komunikacijske i prezentacijske sposobnosti, što će Vam omogućiti da na najbolji način budete u stanju da kupcima približite naš asortiman proizvoda, kao i uvjete kupovine. Od Vas očekujemo da budete iskreni i pošteni prema kupcima, jer u našoj kompaniji sve počinje i završava sa zadovoljnim kupcem. Očekujemo da ste osoba koja je usmjerena na rezultat, koja voli da radi i zaradi, a naš način nagrađivanja Vam to omogućuje, jer osim fiksnog dijela, imate mogućnost da sebi omogućite i visok varijabilni dio, u skladu sa svojim rezultatima.

Ostali uvjeti:

- SSS
- Vozačka dozvola B kategorije
- Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost ali ne uvjet

Mi Vam nudimo:

U toku rada imaćete mogućnost stalnog napredovanja kao i dodatnih edukacija. Stečeni prodajni potencijal moći ćete na najbolji način iskoristiti u svom radu, za čije smo Vam izvršavanje obezbijedili svu potrebnu opremu: vozilo, laptop kao i niz drugih beneficija.
Zainteresovani ste? Javite nam se, želimo Vas upoznati! Naši kontakt podaci.

Big Best Company © 2010